Antonia Noël sustine la Targu Mures conferinta despre comunicarea dintre Parinti si Copii, destinata cu precadere parintilor dar si tuturor adultilor în contact cu copiii (cadre didactice, instructori, psihologi, medici).

Tematica conferintei abordeaza aspecte legate de:

  • comunicarea relationala cu copiii
  • gestionarea comportamentelor atipice
  • ascultarea nevoilor si dorintelor copiilor
  • diferențierea mesajelor copiilor si registrele în care acestia ne vorbesc
  • constientizarea dimensiuniror parentale (rolurile de mama/tata) si functiile lor

Adultii vor pleca de la conferinta cu instrumente concrete ale Metodei ESPERE, cu o abordare noua si eficace pentru a relationa constructiv si pozitiv cu copii si nu numai. Tehnicile de comunicare dobândite se pot aplica în toate relatiile din viata noastra, ameliorând considerabil comunicarea si implicit, propria viata.

Cand?

Joi, 24 aprilie 2014, orele 18 h 00- 20 h 30

Unde?

Hotel Continental, Piata Teatrului nr 5-6, Targu Mures

Cat costa?

EARLY BIRD – Cine se înscrie şi achită până în 31 martie, beneficiază de oferta specială de 35 lei / persoană ! Oferta e valabilă în limita locurilor disponibile.

După 1 aprilie :
– 50 lei / participant
– Pentru grupuri de 2 sau mai multe persoane, se acordă reducere de 20% (respectiv 1 bilet = 40 lei).
– Persoanele care se înscriu pe baza codurilor promoţionale aferente WAHM, senso şi cardurilor Info Kids, beneficiază de tariful de 40 lei / persoană.

Inscrieri

Inscrierile se fac în prealabil pe formularul de mai jos.

Pentru orice detalii si informatii legate de înscriere si conferinta:
Cristina Obreja 0734 730 387, cristina@info-kids.ro
Larisa Pop 0745 506 403, larisa@info-kids.ro

 

Nota pentru cadrele didactice:

Conferinta este organizata de Info Kids, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Mures.
La finalul conferintei, o diploma de participare va fi oferita cadrelor didactice care opteaza pentru acest lucru in formularul de inscriere.

Iata câteva impresii de la Conferinta:

„Cu tot respectul pentru dumneavoastra, marturisesc ca m-am simtit minunat….2 ore parca au zburat..as fi stat mult mai mult, m-ati captat pur si simplu.Am mai participat la astfel de conferinte si vreau sa particip in continuare,de aceea va rog sa nu ezitati sa ma contactati ori de cate ori veniti la Brasov.” LAURA POPA BRASOV

„Ii multumesc Antoniei Noel pt naturaletea prezentarii cursului de relationare – metoda ESPERE.Abordarea folosita prin simbolizare a facut ca acest curs sa fie interesant si motivant, dar mai ales usor de inteles si cu aplicabilitate pt orice varsta, atat in cadru familiei cat si in relatiile profesionale si sociale.Felicitari pt claritatea si coerenta informatiilor, pt impartasirea experientele traite si deschiderea, disponibilitatea consilierii si dupa curs.
Consider foarte folositor acest curs pt toti ce isi doresc sa comunice mai bine cu ei insisi si cu ceilalti, pt relatii sanatoase si dezvoltare personala.
Desigur ca nu pot sa nu precizez eleganta prin simplitate!
Ma consider norocoasa ca am putut participa la cursul Antoniei, cu nerabdare astept urmatoarele cursuri disponibile!
Cele mai bune ganduri!
Cu drag, Simona – mama lui Raul si a Carlei :-)”
SIMONA PACURAR BUCURESTI

„Am participat la un curs sustinut de Antonia Noel si a fost realmente o placere sa o cunosc si sa descopar ca metoda ESPERE chiar da rezultate …imediat ce o aplici . Mi-a dat ocazia sa invat sa ma cunosc, sa comunic mai bine cu mine in primul rand si implicit cu ceilalti. V-o recomand cu mare drag pe Antonia Noel daca intampinati dificultati in comunicarea cu copiii cu familia , cu ceilalti.”
CRISTINA MATEI BUCURESTI

[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Comments are closed.