Doresti sa stabilesti o legatura puternica cu copilul tau? Sa comunici realmente cu el (nu doar sa-i vorbesti) indiferent de vârsta? Sa-si cunoasca limitele dar sa se bucure de ele? Sa fie jucaus dar responsabil, autonom dar cooperant?
Daca raspunsul tau la toate întrebarile de mai sus este „da”, acest workshop este pentru tine!

Antonia NOEL, consultant în Comunicare relationala si formator în Metoda ESPERE© acreditat de catre Institut Espere International Paris, va sustine în aceasta toamna la Bucuresti o serie de cinci ateliere dedicate relatiei Parinte- Copil.

Atelierele vor fi bazate pe ascultare, centrare de sine, depasirea emotiilor si gestionarea diverselor roluri în care parintele se gaseste. Se va lucra pe cazuri concrete, în grup restrâns.

Tematica este :
1. Cum îmi ascult copilul ? (ternici concrete de ascultare activa)
2. Cum ma adresez copilului ?
3. Mesajele toxice (cum le gestionam si cu ce le înlocuim)
4. Vizualizarea si simbolizarea- esentiale în procesul comunicarii
5. Centrare pe sine (constientizare, diferentiere persoane, comportamente, mesaje)

Tematicile nu vor fi abordate neaparat în aceasta ordine, ele vor urma procesul evolutiv al atelierelor si se vor adapta pe nevoile specifice celor prezenti.

Locurile sunt limitate la un numar de 11 participanti, prioritatea participarii fiind determinata de ordinea înscrierii.

Atelierele vor avea loc miercurea, între orele 19: 00- 20: 30, la sediul Cabinet de Consultanta Antonia Noël, în zona 13 Septembrie-Panduri.

Zilele vor fi: 21/10, 28/10, 11/11, 18/11, 25/11.

Costul celor cinci ateliere este de 300 lei (+tva).

Pentru înscriere va rugam sa completati formularul de aici. Sau sa scrieti mail la:

contact@antonianoel.com

O toamna plina de comunicare!

Comments are closed.