O rele petrecute in sala avandu-va pe scena, ne-au adus multe cunostinte noi, interesante, pe care cu siguranta le vom folosi si care au fost asezonate cu o prezenta foarte placuta, admirabila as putea spune. Va mai asteptam la Slatina!
EUGENIA ROSINA PELCEA, Slatina – Informatician ALRO Slatina

S olutiile transmise sunt foarte practice, vizualizarea dar si puterea exemplului personal, cum comunicam la diferite niveluri cu copilul (în special cel la nivel imaginar…cum anume raspundem aici ) …imi place tot ce am auzit la aceasta conferinta. Vreau sa mai spun ca Antonia este o femeie extraordinara, pe care am simtit-o foarte aproape si foarte dedicata…felicitari si mult succes în continuare, eu va voi urmari cu interes în continuare… M-ati cucerit.
ALINA CRUCERU, Bucuresti – Programator IPSO

M ultumim, Antonia! Cursul ne-a adus o alta întelegere a dimensiunii sot-parinte-copil si solutii foarte utile pentru managementul dorintelor fara numar ale copiilor.
NICOLETA MIHALACHE, Bucuresti – Specialist operational

M ultumiri pentru o seara captivanta; nu am simtit cum a trecut timpul si am constatat ca la capitolul „comunicare” este intotdeauna ceva nou de invatat Bravo, Antonia! A fost o prezentare excelenta, tonica, cu putin umor si multe povete de aplicat! Mi-a placut foarte mult, multumesc. Felicitari !
ANCA BOGORIN, Bucuresti – Consultant financiar, partener TPA Horwath

D upa 3 ore am inteles ca nu stiam nimic despre comunicarea cu copilul meu. Si cu alti oameni. Metoda propusa este probabil primul pas spre a deveni un parinte mult mai bun.
CRISTIAN MARIN, Curtea de Arges – Medic Med-Clinic

U n curs benefic tuturor mamicilor! Eu am fost la cursul din Bucuresti si m-a ajutat foarte mult! O zi din viata ta Ïti poate schmiba viata!
MARIANA BALABAN, Bucuresti – Antreprenor, fondator „Mama de vocatie”

M i-a placut faptul ca am putut vizualiza o parte din lucrurile simple care ne înconjoara (relatii, ganduri negative, pozitive) si carora nu cred ca le-am acordat atentia necesara pana la momentul respectiv. Am invatat lucruri importante despre „managementul relatiei copii-parinti”, relatie foarte delicata si care merita toate eforturile.Precizez ca o parte din ce am invatat chiar am pus in practica si rezultatele pe care am reusit sa le vad pana acum au fost dintre cele mai bune. Multumesc!
SIMONA SIMON, Targu Mures – Psiholog

D oresc sa îi multumesc din suflet Antoniei, înca odata, pentru lucrurile minunate pe care mi le-a impartasit. Imi doresc cu nerabdare sa pun in practica toate tehnicile de comunicare relationala dobandite, sunt aboslut convinsa ca functioneaza. Toate cele bune! Pe curand!
HORTISA DINICUTU, Bucuresti – Account administrator Vodafone Romania

D e obicei nu îmi place sa particip activ la workshop-uri, seminarii sau cursuri, adica sa ies in fata; îmi place sa stau in banca mea si sa fiu ascultator, sunt mai rusinos :)…dar, la acest workshop, mi-a placut aceasta participare, poate pe viitor îmi voi schimba aceasta atitudine!
NELU RUS, Targu Mures – Customer Support Reprezentative BestJobs

M i-a placut conceptul de a „materializa” sentimentele, temerile, dorintele prin obiecte pe care le poate alege copilul. Se spune ca gandurile atrag faptele, iar atunci cand gandurile bune (dorintele) se vizualizeaza si se pot „purta”, ar trebui ca ele sa devina realitate mult mai repede. Mi-a mai placut ideea de a comunica cu copilul în acelasi registru si de a duce conversatia în zona în care sa-i descoperi, de fapt, temerile. Si nu in ultimul rand mi-a placut ideea de a te”elibera” de mesajele toxice.
ANA MOISESCU, Pitesti – Psiholog

O conferinta utila parintilor si cuplurilor, oricand as participa cu entuziasm la o noua întalnire, indiferent de tema abordata! Multumiri echipei FTK si Antoniei!
NICOLETA SUFARIU MARINECI, Pitesti – Medic

A m avut o adevarata revelatie la cursul tau de comunicare. Pot spune ca am învatat sa comunic mai bine, dar cel mai important, am invatat sa ascult. De acum incolo voi aplica zi de zi tot ce am invatat la workshopul la care am participat.Astept cu nerabdare sa ne mai revedem, deoarece simt ca desi in mine s-a petrecut o schimbare, abia am zgariat suprafata in ceea ce priveste Metoda ESPERE.
CRISTINA LAZAR, Braila – Inginer topograf

M i-a plăcut foarte mult atelierul de astăzi și ieri de la Brașov și am început să aplic metoda. Copiii mei au colorat cutia dorințelor deja și am pus dorințele acolo. Ne vom mai întâlni cu siguranță la alte ateliere!
MIRELA SERBAN, Brasov – Judecator Curtea de Apel

A fost o conferinta foarte interesanta si foarte bine organizata. Informatiile prezentate au fost atractive si prezinta avantajul aplicabilitatii. Pot spune ca am plecat cu o alta viziune asupra procesului comunicarii.
VALENTINA ILIESCU, Pitesti – Psiholog

O experienta foarte frumoasa pentru mine. Am inteles sensul relatiei si modul de comunicare cu copiii mei.
STELA MATEESCU, Slatina – Instructor Fastrackids

I ntalnirea cu Antonia Noel a avut un impact pozitiv pentru mine, ca parinte, util, ca medic! Recomand tuturor parintilor sa mearga, atunci cand vor mai avea posibilitatea la o intalnire cu Antonia Noel….asa cum recomand ca pentru a intelege ceea ce se discuta acolo sa citeasca înca inainte de a deveni parinti suficient de multe carti de specialitate legate de psihologia si etapele dezvoltarii copilului, pe grupe de varsta! Este o metoda de terapie si de evolutie a ta, ca individ! Nu pot încheia fara a multumim Fastrackids Timisoara pentru seara deosebita, de ieri, alaturi de Antonia Noel!
RALUCA PAVLISAN, Timisoara – Medic

M -am înscris la un curs de parenting si am descoperit o gramada de lucruRi noi si interesante despre mine, despre relationare, despre cum sa ne „pozitionam”. A fost un curs cu totul revelator si Antonia a fost la înaltime! Nu ma asteptam sa descopar atat de multe lucruri într-un mod atat de ludic, de usor, de „la indemana”! M-am inscris deja la inca un curs de dezvoltare personala sustinut de Antonia!
ANCA BRAD, Bucuresti – Specialist derulare contracte Tiriac Auto

M a intalnesti pe cineva care sa puna într-o ordine atat de fireasca lucrurile pe care le stiam si sa adauge atatea altele noi a fost o revelatie. Cursul de sambata de la Braila a fost plin de informatii si de emotii. Aproape ca nu am reusit sa tin pasul fiindca îmi doream sa tin minte dintr-o data tot, sa-mi însusesc tot, mai ales ca nu am sansa atat de des sa particip la astfel de evenimente. Am venit pentru mine si pentru copiii mei si mi-am dat seama ca am în jurul meu un univers întreg de relatii pe care imi doresc sa le construiesc si sa devin un om autentic. Va multumesc!
CARMEN TIGAU, Braila – Arhitect

M i multumesc Antoniei Noel pt naturaletea prezentarii cursului de relationare- metoda ESPERE. Abordarea folosita prin simbolizare a facut ca acest curs sa fie interesant si motivant, dar mai ales usor de înteles si cu aplicabilitate pt orice varsta, atat in cadru familiei cat si in relatiile profesionale si sociale. Felicitari pt claritatea si coerenta informatiilor, pt împartasirea experientele traite si deschiderea, disponibilitatea consilierii si dupa curs.Consider foarte folositor acest curs pt toti ce îsi doresc sa comunice mai bine cu ei însisi si cu ceilalti, pentru relatii sanatoase si dezvoltare personala. Desigur ca nu pot sa nu precizez eleganta prin simplitate! Ma consider norocoasa ca am putut participa la cursul Antoniei, cu nerabdare astept urmatoarele cursuri disponibile! Cele mai bune ganduri!
SIMONA PACURAR, Bucuresti – Medic

M m participat la un curs sustinut de Antonia Noel si a fost realmente o placere sa o cunosc si sa descopar ca metoda ESPERE chiar da rezultate …imediat ce o aplici. Mi-a dat ocazia sa învat sa ma cunosc, sa comunic mai bine cu mine în primul rand si implicit cu ceilalti. V-o recomand cu mare drag pe Antonia Noel daca întampinati dificultati în comunicarea cu copiii, cu familia, cu ceilalti.
CRISTINA MATEI, Bucuresti – Expert contabil si antreprenor

M arturisesc faptul ca am învatat anumite lucruri foarte utile si sunt sigur de comportamentul meu pe viitor atat profesional cat si personal. La aceasta formare la care am participat alaturi de echipa, am realizat faptul ca întotdeauna e loc de mai bine si de mai multa rabdare, întelegere si atentie fata de colegii nostri. Intotdeauna omul, chiar daca ne greseste si nu corespunde standardelor noastre, trebuie înteles si pus pe primul loc inaintea oricarui lucru.
ANDREI CAJVAN, Bucuresti – Project Manager Eolenvest

M a bucur ca am descoperit aceasta metoda. O consider o raza de speranta în viata gri de zi cu zi în care uneori uitam de suflet, de prieteni, de familie. Imi doresc sa aflu mai multe despre ESPERE si astept cu nerabdare urmatorul curs.
ELENA ZORZOLIU, Bucuresti – Tehnoredactor Editura C.H. Beck

M i-a placut faptul ca ai creat o anumita atmosfera de relaxare si incredere în care ne-am simtit confortabil sa ne deschidem sufletul si sa vorbim concret despre ce simtim, despre grijile si problemele noastre în relatia cu copilasii nostri. Te felicit din suflet!
LAURA SELES, Cluj- Marketing Manager Dacca Group Trade

I ti multumesc foarte mult pentru cele aproape 3 zile de formare. Pentru mine au fost ca o revelatie. Cu siguranta comunicarea nu va mai fi la fel ca pana acum.
FLORENTINA MORARU, Bucuresti – Director administrativ Eolenvest

C and o persoana iubeste ceea ce face, o face cu pasiune si implicare. S-a vazut acest lucru in cele doua sesiuni de training pe care le-am derulat cu tine. Mult succes in continuare ! Ne vedem la anul pentru modulul 3 🙂
MARILENA GHEORGHE, Bucuresti – Sales Manager Grup Sapte

M ultumesc Antonia pentru tot ce m-ai ajutat sa descopar. Multumesc pentru ca te-am simtit 100% acolo pe tot parcursul trainingului si acest lucru mi-a stimulat perceptia si mi-a influentat in mod pozitiv implicarea. Toata admiratia pentru faptul ca ai rabdare sa redescoperi împreuna cu fiecare dintre noi „secretele” comunicarii.
ADRIANA MITUCA, Bucuresti – Informatician HDS

U n curs interesant; o modalitate inedita de abordare a subiectelor. Multe studii de caz si exercitii ce sedimenteaza informatiile furnizate.Mi-a placut foarte mult! Bravo Antonia, te mai asteptam si cu alte subiecte.
OANA CHELARU, Bucuresti – Economist