Galati - Comunica eficient cu copiii la orice vârstă

Workshopul are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a participantilor cu ajutorul Metodei ESPERE, prin abordarea instrumentelor practice si lucrul pe situatiile concrete ale celor prezenti. Antonia lucreaza prin Metoda ESPERE si ofera tehnici pentru solutionarea situatiilor prezentate cu ajutorul vizualizarii si al simbolizarii. Pentru o buna derulare a atelierului si pentru a oferi fiecarui participant posibilitatea sa se exprime, numarul de locuri este limitat la 30 de participanti.

AGENDA ZILEI

1. Cine sunt eu ? Pozitionarea echilibrata în relatie
– Diferentiere sentimente-relatie,
– Invat sa dau, primesc, cer, refuz în mod echilibrat
2. Nonverbalul ca mijloc de a relationa
– Exercitii de autocunoastere prin nonverbal
– Instrumente ale Metodei ESPERE pentru a comunica (bastonul, esarfa, vizualizarea)
3. Ascultare activa 1
– registrul real, imaginar, simbolic
– fapte, trairi, rezonante, idei
4. Ascultare activa 2
– Relatiile apropiate si echilibrarea lor cu ajutorul vizualizarii
5. Dificultatile relationale si surmontarea lor
6. Gestionarea conflictelor cu ajutorul comunicarii relationale

Participantii vor putea lucra într-un grup restrâns, in intervalul 09:00 – 16:00, cu propriile lor dificultati relationale si vor reusi sa le depaseasca cu ajutorul Metodei ESPERE®. Vor deveni cu siguranta mai autonomi, mai responsabili si mai încrezatori în propriile lor posibilitati de a-si dezvolta o viata armonioasa si plina de energie !

Tariful standard este de 150 lei. Cei care se inscriu si achita pana la 1 MARTIE beneficiaza de reducere 50 lei. Pentru inscrierile si platile efectuate dupa 1 martie, doar parintii FasTracKids beneficiaza de reducere 30 lei, ceilalti participanti urmand sa achite tariful standard.

„Indrazneste sa-ti traiesti propria viata, tu esti singurul care o poti trai”
Jacques SALOME –psihosociolog, creator al Metodei ESPERE®

Va asteptam cu drag!

 

 • M-am gandit ce mi-a placut cel mai mult: mi-a placut faptul ca ai creat o anumita atmosfera de relaxare si incredere in care ne-am simtit confortabil sa ne deschidem sufletul si sa vorbim concret despre ce simtim, despre grijile si problemele noastre in relatia cu copilasii nostri. Te felicit din suflet!
  Laura Seles, Cluj
  Marketing Manager Dacca Group
 • Dupa trei ore am inteles ca nu stiam nimic despre comunicarea cu copilul meu. Si cu alti oameni. Metoda propusa este probabil primul pas spre a deveni un parinte mult mai bun.
  Cristian Marin, Curtea de Arges
  Medic Med-Clinic
 • De obicei nu imi place sa "particip activ" la workshop-uri, seminarii sau cursuri, adica sa ies in fata; imi place sa stau in banca mea si sa fiu ascultator, sunt mai rusinos :) Dar, la acest workshop, mi-a placut aceasta participare, poate pe viitor imi voi schimba aceasta atitudine :)
  Nelu Rus, Targu Mures
  Customer Support Reprezentative la BestJobs
 • Un curs benefic tuturor mamicilor! Eu am fost la cursul din Bucuresti si m-a ajutat foarte mult! O zi din viata ta iti poate schimba viata!
  Mariana Balaban, Bucuresti
  Antreprenor, fondator "Mama de vocatie"
 

Comments are closed.