Tabara de dezvoltare personala si comunicare pentru copii si parinti, adaptata familiilor care doresc sa regaseasca comunicarea autentica cu copiii lor, sa petreaca timp de calitate în natura si sa se conecteze unii cu altii prin intermediul activitatilor propuse.
 
Orice tabara îsi are menirea de a transforma oameni. Intr-un fel bun. Scopul unei întâlniri în cadrul unei mici comunitati este acela de a iesi de acolo mai bun decât ai intrat. Mai construit, mai evoluat si bineînteles, încarcat cu o energie buna. De multe ori, parintii îsi trimit copiii în tabere cu acest scop binedefinit- copilul sa petreaca timp de calitate, sa-si faca prieteni, sa se relaxeze si sa descopere/învete lucruri noi. De prea putine ori se întâmpla acest lucru, multe din ingredientele de mai sus lipsind.
Noi ne-am gândit nu doar la nevoile reale ale unui copil în etapa lui de crestere ci si ale parintelui, ca acompaniator de viata pe drumul copilului sau.  Membri unei familii pot evolua si creste simultan, doar atunci când petrec timp de calitate împreuna. Ideea de a concepe programul de FamilyBuilding a venit dintr-o întâlnire fortuita între niste oameni frumosi si nevoia lor de a contribui la o societate în care parentingul relational sa devina un modus vivendi în fiecare casa.
Am considerat ca întâlnirea în natura va fi cel mai autentic prilej de a se descoperi (pe sine si pe cei din jur) pentru parinti si copii deopotriva. Conectarea pe care o propunem prin intermediul activitatilor din natura si a atelierelor de comunicare relationala este, va garantam*, una cu efecte benefice pe tot restul vietii.
Haideti cu noi în aventura comunicarii relationale si a dezvoltarii personale prin natura!
Antonia Noël si echipa de ghizi de aventura va asteptam cu mare drag!
 
* Daca nu sunteti multumiti de aceasta experienta, va vom returna întreaga suma pe care ati achitat-o pentru participare (în termen de o saptamâna de la încheierea evenimentului).
PROGRAM
=========
VINERI 12/08/2016
– 12 h 00 – sosire la locatie – cu mijloace auto proprii
– 12 h 00 – 15 h 00 – instalare corturi si prânz
– 15 h 00 – 16 h 00 – jocuri de interactiune, cunoastere si autocunoastere în familie
– 16 h 00 -17 h 00 – timp de relaxare in familie
– 17 h 00 -19 h 00 – atelier de comunicare relationala pentru parinti sustinut de Antonia Noël si ateliere de creativitate pentru copii
– 19 h 00- 20 h 30 – descoperirea meleagurilor ardelene (Valea Hârtibaciului)
– 20 h 30 – 21 h 30 – cina in familie, pregatita de copii
 
SAMBATA 13/08/2016
– 08 h 00 – 10 00 – trezire si mic dejun
– 10 h 30 – 12 h 30 – cautare de comori în natura, pe echipe
– 12 h 30 – 14 h 00 – prânz
– 14 h 00 – 16 h 00 – jocuri si exercitii de interactiune în familie
– 16 h 00 – 18 h 00 – ateliere de comunicare relationala pentru parinti si copii cu Antonia Noël
– 18 h 00 – 20 h 00 – activitati sportive, tehnici de supravietuire si autocontrol
– 20 h 30 – cina la ceaun si foc de tabara
– 21 h 00 – plimbare prin sat si descoperirea naturii
 
DUMINICA 14/08/2016
– 08 h 00 – 10 h 00 – trezire si mic dejun
– 10 h 30 – 12 h 30 – activitati, jocuri de comunicare relationala si feedback ateliere
– 12 h 30 – 14 h 00 – prânz si strângere corturi / ramas bun
– 14 h 00 – închieiere tabara
 
LOGISTICA
=========
Tabara se desfasoara la marginea satului Nucet (jud. Sibiu), într-o zona izolata, aproape de padure. Locul de campare este unul sigur, îngradit, cu iarba cosita. Conditiile de cazare sunt in corturile participantilor, toaleta este tip wc din lemn (curat si functional), exista sursa de apa potabila.
In caz de vreme neprielnica tabara se anuleaza (participantii vor fi înstiintati din timp).
Mesele sunt pe cont propriu, fiecare îsi aduce ce crede de cuviinta pentru consumul familiei, pentru cele doua zile. Celor înscrisi li se va trimite o lista cu ingredientele necesare pentru atelierele culinare realizate în familie.
Sâmbata seara gazdele vor oferi o masa calda la ceaun.
 
TRAINERI
========
Atelierele vor fi sustinute de specialisti în domeniul comunicarii si al relationarii cu copiii
 
ANTONIA NOEL – formator în comunicare relationala, expert în parenting si consultant dezvoltare personala
DANIELA PRESECAN – medic de familie, animator grupuri de copii si voluntar la diverse proiecte cu caracter educational
ALEXANDRU PRESECANmembru salvamont, tata a doi copii si voluntar în proiecte ce vizeaza activitatile în natura Sibiu Climb
RADU SERBANghid de turism, lucrator de tineret cu experienta de peste douazeci de ani în organizarea si sustinerea taberelor pentru copii, presedinte al organizatiei regionale scout intre 1999 si 2013  Activitati cu tinerii
 
COSTURI
=========
Tariful acestrei tabereeste de 120 lei/adult si 60 lei/copil sub 12 ani pentru ambele zile. Costurile acopera atelierele de comunicare, activitatile, jocurile propuse, logistica de camping si de aventura, munca organizatorilor si trainerilor care va vor incânta cu explicatii si indicatii pe parcursul traseelor si atelierelor si vor crea un mediu relaxant si sigur.
 
INSCRIERI
=========
Inscrierile se fac pâna pe data de 11 August 2016,  pe formularul alaturat si prin achitarea unui avans de 50 % din suma prin virament bancar (sau costul total). Atentie: daca dati doar „going” la evenimentul de pe FB nu veti fi pe lista de înscrieri!
Dupa achitarea avansului, va rugam sa trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: contact@antonianoel.com iar ulterior veti primi un mail de confirmare a participarii.
Restul de plata îl puteti achita la fata locului sau tot prin virament bancar.
Contul în care se vireaza avansul cu mentiunea „donatie” este:
Asociatia ACT for Education -IBAN:RO42CECESB1230RON0932248, deschis la CEC Bank SA, Unitatea Sibiu, Agentia Hipodrom.
Va asteptam cu mic cu mare în limita locurilor existente (8- 10 familii).
„Comunicarea reusita în familie este seva care ne ofera energia zilnica pentru tot ceea ce ne dorim sa fim, sa facem, sa avem. Natura stie cel mai bine sa genereze aceasta energie, iar noi vom învata sa comunicam de natura si cu ajutorul ei.” Antonia Noël

Comments are closed.