Cred cu tărie că responsabilitatea socială nu trebuie să fie apanajul marilor corporaţii, ci fiecare poate contribui prin acţiunile sale la o societate mai bună. Prin activitatea pe care o desfăşor  şi cu ajutorul firmei pe care o conduc, ALTA VISTA GROUP, mă implic şi susţin proiecte  educaţionale în care copiii şi tinerii de astăzi pot avea sanşa să se dezvolte, dincolo de nivelul cognitiv, construindu-şi inteligenţa emoţională şi relaţională necesare pe tot parcursul vieţii.

Militez pentru un sistem de învăţământ românesc  în care Comunicarea să fie introdusă în scoli din ciclul primar, ca materie de sine stătătoare, alături de celelalte materii, precum româna sau matematica. Mai cred că, doar împreună, părinţi şi dascăli conştienţi, putem construi acolo unde criticăm mult prea des, adaptându-ne nevoilor copiilor noştri, viitorii adulţi de mâine.

 Târgul de 100 de Metode de Educaţie Nonformală

Atelierul interactiv de Comunicare relaţională oferit tinerilor adolescenţi le-a permis acestora să  descopere un mod de comunicare non-violent şi să devină conştienţi de acţiunile, situaţiile şi mesajele pe care le construiesc  şi le practică zilnic.

 

Școala Altfel

Mă implic an de an în proiectul Școala Altfel, oferind copiilor din diverse şcoli posibilitatea de a descoperi o comunicare eficientă, autentică, bazată pe dezvoltarea relaţiilor şi respectul celorlalţi.