http://www.antonianoel.com/sansa-educatiei/

Esti preocupat de educatia copilului tau? Ce faci pentru asta în fiecare zi? Participând la Evenimentul « Da o sansa în plus educatiei » ai sansa sa descoperi de la un expert în comunicare relationala si un psiholog cele mai noi tehnici de crestere si interactionare cu propriul copil, în familie si în mediul scolar.

Timp de doua zile, Antonia NOEL si invitata sa, psihologul Daniela DUMITRESCU, vor aborda teme de interes central pentru parinti, cadre didactice, psihologi, medici, asistenti sociali si orice persoana preocupata de cresterea copiilor:

NEVOILE RELATIONALE ALE COPIILOR (cunoasterea, identificarea si raspunsul parintelui în functie de nevoile copilului este primul pas pentru o relatie echilibrata adult-copil)

NOILE TEHNOLOGII SI IMPACTUL LOR ASUPRA COPIILOR (care sunt factorii de risc în comunicarea hibrida copil- ecran? cum se dezvolta creierul copilului si ce impact au jocurile video în evolutia afectului copilului? cum poate parintele sa-si gaseasca locul în relatia cu copilul atunci când universul tehnologic îi ocupa acestuia întregul timp? solutii si aplicatii concrete)

SCOALA SI ROLUL EI IN PROCESUL COMUNICARII RELATIONALE (cum putem oferi copilului o comunicare relationala la scoala? ce rol are parintele în satisfacerea nevoilor educationale ale copilului? ce fel de atitudine pot adopta la clasa în raport cu un coportament turbulent? care sunt rolurile fiecaruia în triunghiul parinte-profesor-elev?)

COMUNICAREA EFICIENTA CU COPILUL ACASA SI LA SCOALA ( lucru pe studii de caz si situatii concrete din mediul scolar si familial, propus de participanti)

COMUNICAREA COPILULUI PRIN LIMBAJUL CORPULUI: COMPORTAMENTE ATIPICE SI SOMATIZARI (workshop de ascultare si identificare a limbajelor simbolice ale copiilor si solutii concrete în abordarea comportamentelor atipice ale copiilor)

INFORMATII SI INSCRIERI:

http://www.antonianoel.com/sansa-educatiei/inscrieri/

DANIELA- 0740 163 787; info@altonianoel.com

IMPRESII DE LA CONFERINTELE ANTONIEI NOEL

http://www.antonianoel.com/impresii

Comments are closed.