Dacă te-ai uita astăzi, cu ochii de copil la tine, ai fi împlinit? Te bucuri asadar să te vezi aici, acum, în acest oraş, cu această familie, la acest serviciu, înconjurat de aceşti oameni?

Dacă răspunsul tau e ”da”, înseamnă că ai reuşit să-ţi construieşti un drum frumos, pe care te invit să păseşti în continuare. Dacă, în schimb, aşteptările tale nu corespund cu ceea ce se întâmplă azi în viaţa ta, e timpul să faci o schimbare. E timpul să investeşti în cea mai importantă relaţie din viaţa ta: relaţia cu tine.

Micile situaţii conflictuale de zi cu zi pot să fie «pietricica care te roade în pantof, până când piciorul sângerează». Iţi propun să începi să devii conştient de «pietricică» şi să începi să o pui deoparte.

Dificultăţile de a relaţiona cu cei din jur, blocajele emoţionale, fricile sau schimbările majore care pot interveni în viaţa ta (dolii, separări, înstrăinare, abandon) pot fi depăşite cu ajutorul comunicării relaţionale. Atelierele deschise publicului larg, cât şi şedinţele individuale, îţi vor da şansa să:

  • Iţi creşti încrederea în propria persoană;
  • Comunici eficient în faţa mai multor oameni ;
  • Depăşeşti emoţiile, fricile, blocajele emoţionale ;
  • Ai o viaţă prosperă şi împlinită.