Antonia Noël sustine in Bucuresti seria de ateliere de comunicare Alege sa fii un parinte minunat, destinata cu precadere parintilor dar si tuturor adultilor în contact cu copiii (cadre didactice, instructori, psihologi, medici).

Să fii un părinte minunat este o alegere pe care știm că ai făcut-o deja. Ai ales să fii mereu informat, sa înveți continuu și să te dezvolți în permanență.Suntem fericiți să fim alături de tine pe acest drum!

Pentru tine am pregătit 6 evenimente captivante marca Antonia Noel.

Prezentarea Atelierelor:

23 Septembrie 2014, 18.30 – 20.30
„Cand copiii vorbesc și părinții înteleg”
Atunci când alegi, ca părinte, să-ți crești copilul într-un mod care să îi respecte personalitatea, înaintea oricăror “trucuri” de comunicare, primul pas, este să înveți să-l asculți! Vino să afli cum poți obţine de la copil răspunsurile pe care le aștepți, fără să te folosești de recompensă sau pedeapsă. Află cum poți diferenţia nevoile reale ale copilului de dorinţele lui. Învață să-i oferi o ascultare empatică, care să permită o comunicare relaţională eficientă. Acestea sunt câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul workshopului. Vrei să afli mai mult? Rezerva-ti locul acum!

7 Octombrie 2014, 18.30 – 20.30
“De ce manifestă copiii comportamente provocatoare?”
Cu toții știm cât de dificile sunt momentele în care copiii noștri ne răspund prin comportamente provocatoare. De cele mai multe ori, primul nostru impuls este de a-i mustra și de a-i pedepsi.Însă, înainte de a reacționa așa este util și important să înțelegem că si cel mai inacceptabil comportament poate fi explicat, copilul nostru poate avea o nevoie intemeiată, poate să îi lipsească informația sau stresul să-și fi făcut apariția. Ești interesat de acest subiect? Vino să discuți despre temerile tale la un workshop adaptat nevoilor fiecărui părinte!

21 Octombrie 2014, 18.30 – 20.30
“Minciuna la copii – în ce măsură este determinată de părinte?”
Atunci când copiii mint, părinții trebuie să se întrebe mai întâi „de ce?”
Minciuna apare în ambele extreme ale educației parentale:
• Dacă ești un părinte foarte permisiv, copiii mint.
• Dacă ești foarte rigid și strict, copiii mint.
Copiii știu foarte bine diferența dintre bine și rău, și sigur nu le place să fie mințiți. Totuși multora pare să nu le pese dacă modifică uneori adevarul, mai ales dacă asta le aduce mai multă atenție sau îi apără, le dă privilegii sau recompense.Am pregătit un atelier în care vom învăța împreună cum putem avea un copil auto-disciplinat, responsabil, iubitor, cooperant și capabil să facă alegeri conștient.

11 Noiembrie 2014, 18.30 – 20.30
“Câte dorințe pot împlini, ca părinte? Cum facem diferența între nevoie și dorință?”
De cele mai multe ori, nici noi, ca adulți, nu reușim să facem diferența între nevoi și dorințe. Copiii cu atat mai mult nu au puterea de a înțelege această diferență.Metoda ESPERE ne învață că noi, părinții, avem responsabilitatea să răspundem nevoilor copiilor. De dorințe, se ocupă copiii înșiși. Sursa dorinței este nevoia de a visa; atunci când răspundem dorințelor, anihilăm această nevoie. Vino la acest atelier pentru a afla mai multe despre cum să abordezi nevoile și dorințele copilului tău prin Metoda ESPERE.

25 Noiembrie 2014, 18.30 – 20.30
“Ce faci cand copilul tau nu te asculta? Învață cum să-i ceri, când și ce să-i ceri!”
“De cate ori ti-am zis să nu mai intri în casă încălțat cu pantofii de stradă?
„Uite cum ai murdărit covorul! De ce nu poți să mă asculți niciodată?” – totul spus pe un ton ridicat și amenințător.  Îți pare familiară scena asta?
Interesant este că, cei mai mulți dintre noi, în momentele  critice în care nu știm cum să reacționăm la crizele copilului, singurul instrument pe care-l avem la îndemană este să țipăm sau să pedepsim.
O parte importanta a educarii unui copil este să știi cum să-i vorbești, când și ce să-i ceri !
La finalul acestui workshop vei înțelege ce se află în spatele comportamentelor negative, cum să le previi și cum să le rezolvi, în funcție de situație!

2 Decembrie 2014, 18.30 – 20.30
Cum și când le spunem copiilor adevărul despre Moș Crăciun?
Ne întrebăm firesc, a cui e dificultatea: a părintelui în a oferi explicații adevărate sau a copilului în a recepta un mesaj care ar putea fi dureros pentru el. Părinții gândesc adesea că este prea mic copilul pentru a înțelege, că ar suferi, că i-ar dăuna și își va pierde copilăria.
Nici nu se putea un moment mai potrivit ca noi să venim în întampinarea ta cu un workshop menit să te ajute, pe tine și pe copilul tău, să fiți calmi în fața situațiilor dificile și să găsiți mereu răspunsurile adecvate! Te așteptăm! Locurile sunt limitate.

Prezentare Speaker Antonia Noel:
“Când voi fi mare, voi avea dialog” mi-am spus la vârsta copilăriei, dornică  să pot comunica altfel decât o făceau părinţii mei. După treizeci de ani, am reuşit să găsesc calea  către propriul centru, pentru a afla centrul întregii existenţe. Am învăţat să comunic altfel, să am dialogul la care visam.
Această cale este unică şi aparţine fiecăruia. Oricine are dreptul să descopere ce este mai bun în el, ceea ce-l poate ajuta să evolueze în înţelegerea faţă de semeni şi să-şi îmbunătăţească relaţiile cu cei din jur. Însă nu oricine este gata să accepte că schimbarea provine din interior şi că ceilalţi sunt adesea, doar acea oglindă care ne permite să ne vedem cu părţile noastre bune şi mai puţin bune. Îţi propun să te gândeşti ce-ţi doreşti cu adevărat, iar dacă drumul spre a comunica mai bine cu ceilalţi ţi se pare anevoios, eu sunt aici pentru a te asculta, înţelege şi a te ghida pe acest nou drum.
Pe lângă certificarea Institutului ESPERE   International, sunt trainer acreditat CNFPA, absolvent al cursurilor Metodei Silva (SLS și SIS), am participat la formări de coaching, NLP, Eneagrama şi am urmat supervizări şi specializări în Managementul Comunicării atât în ţară cât şi în străinătate (Franţa).

Ai vrea să știi că ceea ce faci este cu adevărat eficient în relația cu copilul tău? Te simți atras de una sau de mai multe dintre temele prezentate?

Cand?

Joi, 12 iunie 2014, orele 18 h 00- 20 h 30

Unde?

Sala CFPSI 10plus, Str. Academiei nr. 7, etaj 1, sector 1, Bucuresti.

Cat costa?

Rezervă-ți locul ACUM la unul sau la mai multe ateliere Antonia Noel și poți beneficia de oferta construită special pentru tine.
Participarea la 1 seminar – 70* ron/persoană
Participarea la 2 seminarii – 130* ron/persoană
Participarea la 3 seminarii –180* ron/persoană
Participarea la 4 seminarii – 220* ron/persoană
Participarea la 5 seminarii – 250* ron/persoană
Participarea la 6 seminarii – 270* ron/persoană

*ofertă valabilă pentru contractarea și plata seminariilor in avans față de data primului seminar rezervat.

Inscrieri

0736 376 649- office@theadviser.ro

 

Comments are closed.